Mousserende vine

Prosecco · Ruffino

Lækker ekstra tør prosecco fra markerne omkring byen Conegliano. Denne prosecco er spumante, som i sin tørre stil er boblende frisk, med en lille snurren af fylde. Fin frisk frugt, der giver en god eftersmag.

65,- / glas258,- / flaske
Cava Bodegas Pequenos (organic)

Cava er lavet på den traditionelle champagnemetode. Den har en lys strågul farve med grønne skygger. Smagen er tør, ren og velafbalanceret med nuancer af moden lime, æble og pærer. Den gode struktur giver en boblende og blød cremet finish.

299,- / flaske

Hvidvin

Luigi Leonardo (Husets vin)

Farven er lys strågul, og duften er intens og vedvarende.
Den har en overraskende fylde af gule frugter. Meget velafbalanceret vin med intens god eftersmag.

65,- / glas239,- / flaske
J. de Villebois Sauvignon Blanc

Let drikkelig Sauvignon Blanc. Ekstremt sprød med mange nuancer af tropiske frugter, stikkelsbær og grøn peberfrugt. En pikant eftersmag der prikker lidt på tungen, og giver et strejf af sød lime.

275,- / flaske
Les Argelieres Chardonnay

Denne modne og tropiske frugtfyldte Chardonnay viser, hvor godt den ædle Chardonnay-drue kan blande sig og smelte sammen med toasty eg, fra druer dyrket på køligere bakker og med et udbytte, der er begrænset til at udtrykke de smøragtige, gyldne æble- og cremede karakterer, som denne drue er kendt for.

349,- / flaske
De Stefani Pinot Grigio

Vinen har en lys gul farve med en kompleks duft af modne frugter, honning, krydderier og en røget nuance med et strejf af eg. Smagen er velafbalanceret, harmonisk og elegant.

388,- / flaske

Rosévin

Chateau Babebelle

Pæn intensitet pakket ind i moden frugt og en tør afslutning. En forfriskende syre balancerer fyldet, så den samlede oplevelse bliver problemfri. Det er oplagt at nyde Château Barbebelle som aperitif eller i glasset.

299,- / flaske
Vignerons Catalans rosevin (organic)

Denne Rosé er lavet med Grenache og Cabernet Sauvignon druerne. Jordbær, lakrids og karamel præger duften. Smagen præsenterer sig med nuancer af jordbær, hindbær og en let krydret tone.

65,- / glas249,- / flaske

Rødvin

Luigi Leonardo Sangiovese (Husets vin)

Intens rød farve med lyse kanter. Fyldig og intens buket af frugt og skovbund, samt nuancer af røde bær og mineralske toner med en god eftersmag.

65,- / glas238,- / flaske
Tantore d’Oro Primitivo

Mørk og intens vin, med let kraftfuldt krydderi og et lille strejf af restsødme fra de solmodne druer. Dejligt strejf af brombær, lakrids, fyldige tanniner og lidt sød i afslutningen, hvilket gør den velegnet til krydrede retter.

75,- / glas349,- / flaske
Campo Alto Joven Rioja

Kraftig og intens vin lavet 100% med tempranillo druen. Lagret i 12 måneder på franske egetræsfade og 6 måneder på flaske. Den har en kompleks frugt- og bærduft. Smagen er velstruktureret, harmonisk og fyldig, med små strejf af vanilje og en sød eftersmag af tobak.

389,- / flaske
Valipolicella Ripasso

Den er lækker intens i duften, med dejlige klassiske strejf af kirsebær, blommer og marmelade. Smagen er rig med flere nuancer af vanilje, sød lakrids, varme krydderier og velafrundede tanniner. Der hviler en dejlig balance og harmoni i den lange eftersmag.

399,- / flaske
Les Peyrautins Pinot Noir

En pinot noir fortolkning med en sund kerne af søde jordbær, hindbær samt lidt multebær. Vinens struktur er sømløs og den blide frugt gør den til en let drikkelig vin.

419,- / flaske
Cantena Alamos Malbec

En smagfuld vin, der udtrykker Malbec-druens unikke smag, aromaer og tekstur i den smukkeste vin. Alamos Malbec tilbyder en generøs smag med lag af sorte modne frugter blandet med noter af søde krydderier. Eftersmagen er lang og vedvarende med saftige, bløde tanniner.

419,- / flaske
Barbera d’Alba

Har en flot dyb rød farve med små skinnende lilla nuancer. Duften er fyldt med rige nuancer af blommer, svesker og brombær, afrundet med et lille blomsterpræg. Smagen tilfører krydderier og runde lette tanniner. I den lange eftersmag er der et lille strejf af rig frugtsødme.

449,- / flaske
Barolo Piemonte

Klassisk velstruktureret Barolo, som byder på al den saft og kraft, som Nebbiolo-druen har at byde på. En klassisk aroma af trøfler og tobak ledsager fyldige tanniner og fantastiske strejf af røde modne bær, violer og roser. Velkrydret eftersmag, der hænger længe.

675,- / flaske
Barbaresco

Fremstillet på den meget hårdføre og robuste drue Nebbiolo. En meget tanninrig vin med høj syre. Vidunderlige klassiske nuancer af violer, roser, tjære, krydderier og fyldige bær. Lang og vedhængende eftersmag, med druens let gemte blødhed.

749,- / flaske