Velkommen til et spisested med familieånd

Hvis du er på jagt efter en autentisk italiensk restaurant Østerbro, så er Tio Mario’s på Amerika Plads et rigtig godt bud. Et besøg her er ikke blot endnu et restaurantbesøg. Her sættes en ære i ægte italiensk stemning og uforglemmelige kulinariske oplevelser. 

Du kan gå på opdagelse i et varieret menukort over klassisk, italiensk mad til både børn og voksne så som pizza, pasta og snacks til den lille sult. Som prikken over i’et på din madoplevelse kan du vælge blandt vores mange, nøje udvalgte vine.

Bestil bord online

Bestil take-away

Hyggelig atmosfære og ægte italiensk stemning

I vores lokaler på Østerbro har vi skabt en hyggelig atmosfære, der emmer af ægte italiensk stemning. Vi lægger sjæl og energi i den mad, vi serverer i vores restaurant. For os er hver ret sit eget lille mesterværk, og vi prioriterer gode, friske råvarer og blik for den lille, ekstra detalje. Vi serverer alt det bedste fra det italienske køkken og lidt mere til. Se vores menukort, hvor du finder pasta, pizza, burger samt wraps og sandwich til frokost.  

Hos os er der plads til det hele – middag på en hverdagsaften, fødselsdagsfejring, firmafrokost og meget andet. Et besøg hos os må gerne være lidt udover det sædvanlige restaurantbesøg. Derfor prioriterer vi en uhøjtidelig, personlig atmosfære med plads til store og små på vores italienske restaurant på Østerbro.

Italiensk restaurant Østerbro – spis hos os eller få mad ud af huset

Siden vores åbning i 2013 har vi haft tusindvis af glade gæster, og mange af dem kommer regelmæssigt igen. Vores Google anmeldelser vidner om glade gæster, og vi håber naturligvis også at kunne give dig en uforglemmelig italiensk middag. 

Vi elsker at få besøg i vores restaurant, men vi leverer også meget gerne mad ud af huset til enhver begivenhed. Du kan både bestille take away til en aften foran fjernsynet, eller du kan få catering til større arrangementer som fødselsdag, firmafest, konfirmation og lignende. 

Få fat i Tio Mario’s til jeres næste arrangement

Vil du høre mere om mulighederne for catering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 39 20 01 75 eller mail nvr@hotmail.dk. Her modtager vi også gerne reservationer til besøg i vores italiensk restaurant Østerbro.

Kontakt os