Velkommen til brødrenes køkken

Er du på udkig efter en autentisk italiensk restaurant i København? Så er Tio Mario’s et rigtig godt bud. Her serverer vi klassisk italiensk mad, når det er bedst. Vores menu emmer af personlighed og byder på lækre pizzaer, pastaretter, snacks og skønne vine.

Book a table online

Order take-away

En mindeværdig oplevelse på italiensk restaurant København

Hos Tio Mario’s er mad et håndværk. Vi lægger liv og sjæl i hver af vores anretninger, og vores pizzaer er i en liga for sig. Vi betragter hver pizza som et lille mesterværk. Ved at kombinere traditionelle, italienske metoder og friske kvalitetsråvarer skaber vi pizzaer, vores gæster forhåbentlig sent vil glemme. Uanset om du vælger en simpel klassiker som Margherita eller en af vores egne nyskabelser, er du sikret en smagsoplevelse af høj kvalitet. Se vores pizza menukort

En tur på Tio Mario’s skal gerne være lidt udover det sædvanlige. Det er ikke bare endnu et restaurantbesøg. Vi ønsker, at det skal være en mindeværdig oplevelse, hvor vores gæster får lov at opleve et lille stykke af i Italien – midt i København.

I hjertet af Østerbro

Vores italienske restaurant i København har til huse i hyggelige lokaler på Amerika Plads 4 på Østerbro. Her har vi skabt et charmerende og indbydende åndehul midt i byen. Vi har eksisteret siden 2013, og i årenes løb har vi fået masser af stamkunder, der kommer igen og igen, når den står på italiensk til aftensmad. 

Mange vælger at supplere deres mad med en af vores lækre vine. Vores vinkort er naturligvis nøje udvalgt til vores menu, og vi rådgiver dig gerne til at vælge den helt rette vin til dit valg af ret.

Tio Mario’s – til hverdag og fest

Vi nyder at diske op med ægte italiensk stemning og lækker mad til enhver tænkelig lejlighed. Vi serverer alle vores retter på vores restaurant på Østerbro, men vi tilbyder også mad ud af huset til konfirmation, firmaarrangement, fødselsdagsfest eller til en hverdagsaften foran fjernsynet. Uanset anledningen står vi klar til at hjælpe dig med lækker italiensk mad til dit arrangement. 

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på telefon +45 39 20 01 75 eller mail nvr@hotmail.dk og hør nærmere om mulighederne for catering eller for at bestille bord til din næste middag på en skøn italiensk restaurant i København.

Contact us